Saveti, Servis, Garancija


Bezbednost:

Isprobajte Vaše novo električno vozilo na bezbednom mestu van saobraćaja, kako biste se pre redovne vožnje prilagodili i u potpunosti upoznali sa funkcijama i kontrolama Vašeg vozila. Molimo Vas da poštujete pravila saobraćaja radi vaše i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. Nemojte pozajmljivati Vaše vozilo osobama koje nemaju veštine za vožnju istog, kao ni deci neadekvatnog uzrasta. Izbegavajte da vozite po kiši ili snegu.

Nakon kupovine električnog vozila, Molimo Vas da pažljivo pročitate korisničko uputstvo jer jedino pravilnom upotrebom možete udobno i bezbedno uživati u vožnji Vašeg električnog vozila i iz njega izvući maksimum koji može da Vam pruži.Baterije, Punjač i Punjenje:

Prilikom punjenja obavezno izvucite ključ iz brave Vašeg vozila. Uvek prvo utaknite kabl punjača u vozilo pa tek onda u struju. Kada izvlačite kabl iz baterije ili struje, nemojte da vučete za kabl, već uhvatite utikač. Oštećen kabl ili punjač obavezno zameniti novim ispravnim. Kada ste završili punjenje, obavezno izvucite kabl punjača prvo iz struje a onda iz baterije. Nemojte ostavljati kabl punjača utaknut u struju kada se baterije ne pune, može doći do kvara punjača.

Molimo Vas da pre prve vožnje izvršite prvo punjenje baterije u trajanju od 8 – 10 časova. Lampica za indikaciju punjenja može i ranije signalizirati da su baterije napunjene, ali Vi svakako izvršite prvo punjenje svih 8 – 10 časova. Ovo je važno uraditi, jer se na taj način omogućava dalja eksploatacija baterije na optimalan način. Preporučujemo da svakodnevno dopunjavate Vašu bateriju. Nemojte čekati da se baterija potpuno isprazni. To će skratiti životni vek baterije. Ukoliko odlažete vozilo na duže vreme, obavezno napunite baterije. Čak i ukoliko se vozilo ne koristi dopunjavajte baterije na svakih 3 meseca kako biste zadržali optimalne performanse baterija (preporučuje se jednom mesečno za najbolji rezultat). Procenjeni životni vek baterije je 3- 5 godina ili 400-800 ciklusa punjenja (prazno-puno).Važne informacije:

– Kroz vreme, kapacitet baterija se smanjuje
– Izrazito visoke ili izrazito niske temperature ne odgovaraju bateriji vašeg vozila. Ovi uslovi utiču na kapacitet i efikasnost punjenja baterija
– Punite Vašu bateriju pri sobnoj temperaturiUpozorenje!

Nemojte:
– bacati bateriju u vatru, može doći do eksplozije
– da koristite bateriju iz Vašeg vozila u druge svrhe ili za druge uređaje
– da koristite punjač koji nije originalan za punjenje Vaše baterije
– otvarati, rastavljati ili modifikovati bateriju i/ili punjač
– da punite Vašim punjačem drugi model vozila istog ili različitog proizvođača

Savet:
– Električna vozila su izuzetno startna i mogu Vas u trenutku iznenaditi i ugroziti bezbednost ili prouzrokovati štetu u pomenutoj situaciji, stoga preporučujemo da gas dodajete polako i postepeno.
– Održavajte higijenu Vašeg vozila tako što ćete ga brisati blago vlažnom krpom i blagim sredstvima za pranje. Izbegavajte korišćenje perača pod pritiskom kao i kompresora za izduvavanje prašine!
– Pritisak u pneumaticima (gumama) treba da iznosi 2,5 – 3,0 Bar-a.Garancija i Uslovi:

Garantni period:
– Na vozilo 2 godine
– Na baterije 1 godina

Garantni period se odnosi isključivo na fabričku ispravnost komponenti u materijalu i funkcionalnosti u datom roku uz originalni račun prodavca. Na sve ostale komponente koje imaju karakter potrošnih delova, garanciju nije moguće dati. Kvarovi nastali nepažnjom vozača, ignorisanjem uputstva, nepravilnim održavanjem, vožnjom u komercijalne svrhe, trke, neće se uvažiti. Naduvane ili napuknute baterije NE podležu garanciji. Ovakvo stanje baterija se uzrokuje preopterećenjem i nepravilnom upotrebom i nisu rezultat loše fabričke proizvodnje.

Servis je obezbeđen u i van garantnog roka.

Galerija
Dostava

Besplatna dostava na teritoriji Beograda, Pančeva i okoline. Mogućnost dostave i u ostalim gradovima Srbije uz nadoknadu putnih troškova.

Kvalitet

Kineski lider u industriji električnih vozila sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 4 miliona električnih vozila raznih modela.

Najbolja ponuda

Najbolja ponuda u regionu, mogućnost plaćanja u 12 mesečnih rata bez kamate uz obezbedjen servis i rezerne delove.

Garancija

Za svako kupljeno vozilo dobijate garanciju od 24 meseca na vozilo i 12 meseci na baterije.